Lidmaatschap

Lidmaatschap

Het lidmaatschap voor een geheel jaar kost bij ABA ongeveer tussen de 100 en de 110 Euro. Dit hangt af of er wel of niet een wedstrijd licentie aangevraagd moet worden. Met een wedstrijdlicentie mag men aan alle toernooien deelnemen met alleen een lidmaatschapskaart alleen deelname aan toernooien die door de eigen club worden georganiseerd. Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. Indien men lid wordt in het lopende jaar wordt het lidmaatschap naar ratio berekend behalve de bondsafdracht welke een vast bedrag is.

Bovenstaande is een indicatie van de kosten en worden jaarlijks aangepast. ABA probeert de entree drempel zo laag mogelijk te houden en probeert het lidmaatschap zo min mogelijk te laten stijgen.

Alvorens dat het lidmaatschap verplicht is mag men vrijblijvend 4 keer meespelen op een clubmiddag of avond alvorens te beslissen.

Clubkleding

Bij diverse wedstrijden vanuit de bond is uniforme kleding noodzakelijk. Daarnaast vinden wij het leuk dat teams uniform gekleed gaan. ABA heeft daarvoor een aparte kledinglijn met ABA logo in de ABA kleuren. Deze kledinglijn is te bestellen voor €80,- en bestaat uit een Polo, een vest en een regenjack. Deze kleding is niet verplicht en hoeft pas afgenomen te worden indien er frequent aan toernooien deelgenomen gaat worden.